Εμφανιζόμενη ανάρτηση

LIVE RADIO

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Το FIRST DATE του Austin Winsberg στο Αθηναΐς

first-dateΈρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον πολυχώρο Αθηναΐς, το musical του Broadway FIRST DATE. Από 28 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15.


 Το musical ‘’First Date’’ παίχτηκε για πρώτη φορά στο Seattle το 2013 και στο Broadway το 2014. Δεν είχε έρθει ποτέ ως τώρα στην Ευρώπη. Έτσι πριν από λίγο καιρό παίχτηκε στην Ιταλία και τώρα ανεβαίνει στην Ελλάδα με ένα επιτελείο εξαιρετικών συντελεστών.


Υπόθεση:
Βρισκόμαστε σ’ ένα εστιατόριο όπου έχει κανονιστεί το τυφλό ραντεβού ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Από τη μια ο Άαρον, ο κλασικός τύπος του καλού παιδιού που τον έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του και μετά από πολύ καιρό ο κολλητός του τον πείθει να πάει σε τυφλό ραντεβού και από την άλλη η Κάσι, το ανεξάρτητο κορίτσι που γοητεύεται από τα «κακά αγόρια». Όπως εκτυλίσσεται η βραδιά, το ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνοι σ’ αυτό το ραντεβού καθώς οι υπόλοιποι ηθοποιοί (που είναι επίσης πελάτες στο εστιατόριο) μεταμορφώνονται σε κολλητούς φίλους, χειριστικές πρώην και υπερπροστατευτικούς γονείς συμβολίζοντας τους εσωτερικούς φόβους και ανασφάλειες του ζευγαριού. Θα καταφέρει το ζευγάρι να  μετατρέψει ένα καταστροφικό τυφλό ραντεβού σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα τους…;

Πολυχώρος Αθηναΐς (Γκάζι). Μετρό Κεραμεικός) Διεύθυνση: Καστοριάς 34 |  Τηλέφωνο: 210 3480080