Εμφανιζόμενη ανάρτηση

LIVE RADIO

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή της ΠΑΜΘ σε εκθέσεις

detrop 2016Με στόχο την προώθηση του τουρισμού και των τοπικών της προϊόντων.


Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στα πλαίσια δράσεων για την προώθηση - προβολή του τουρισμού και τη στήριξη τοπικών προϊόντων και παραγωγών,  συμμετείχε το Φεβρουάριο στις εκθέσεις HOLIDAY & SPA (11-13/2/2016) στη Σόφια Βουλγαρίας, IFT (18-21/2/2016) στο Βελιγράδι Σερβίας, TTR (25-28/2/2016) στο Βουκουρέστι Ρουμανίας και την DETROP ΑRΤΟΖΥΜΑ (21/2- 1/3/2016) στη Θεσσαλονίκη.


Sofia 2016Τα στελέχη της Περιφέρειας σε συνεργασία με τους αντίστοιχους επαγγελματίες από όλες τις περιοχές της Περιφέρειας μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Παράλληλα υλοποιήθηκαν δράσεις διαφήμισης σε ΜΜΕ του εξωτερικού και εκδηλώσεις εντός και εκτός των εκθέσεων με ειδικές θεματικές παρουσιάσεις, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, διαγωνισμούς και συνεντεύξεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται και εκτός των εκθέσεων με συνεχή επικοινωνία και παροχή πληροφοριών μέσα από το δίκτυο ενημέρωσης που έχουμε δημιουργήσει.


Είναι εκφρασμένη η στόχευση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη, να ενδυναμώσει την αναγνωρισιμότητα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ιδιαίτερα στην Βαλκανική αγορά και να εκμεταλλευτεί τον οδικό τουρισμό. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται στις εκθέσεις του Φεβρουαρίου από τους Βαλκάνιους φίλους μας που αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο τις δυνατότητες αναψυχής στην περιοχή μας. Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία χρονιά που χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά από όλους τους εμπλεκόμενους. Η Περιφέρεια το πράττει και θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες στη διαχείριση και αυτής της κρίσης.

geysi 2016Παράλληλα σε μία από τις κορυφαίες εκθέσεις τροφίμων και ποτών της χώρας μας, την DETROP, η Περιφέρεια ήταν παρούσα στηρίζοντας για άλλη μία φορά επιχειρήσεις και προϊόντα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συγχρόνως διαφήμισε δύο εμβληματικά γεγονότα ανάδειξης της τοπικής μας ταυτότητας, που θα λάβουν χώρα την άνοιξη: τη 2η Θρακο-μακεδονική Synergia (9-10 Απριλίου) στην Καβάλα και τη Δραμοινογνωσία (23-29 Μαΐου) στη Δράμα.