Εμφανιζόμενη ανάρτηση

LIVE RADIO

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"F*CKING JUMP" ΑΠΟ ALEX & JOHN

Η μουσική οικογένεια της KEYS RECORDS, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.
Η δυναμική και καθημερινά ανοδική πορεία της KEYS RECORDS, "σφραγίζεται" από μία ακόμα νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με το ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο δίδυμο DJs ALEX & JOHN, η οποία κυκλοφορεί από τη KEYS RECORDS.21f5bddd-c038-442f-a188-09ca8a842bd1

O Alex & JOHN (κατά κόσμον Αλέξανδρος Ούκα και Αεράκης Γιάννης), αποτελούν ανδιαμφισβήτητα το νέο "αίμα" στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής. Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στη Θεσσαλονίκη, από την παιδική κι όλας ηλικία τους, ασχολήθηκαν με την House, Progressive House, Big Room και Trap μουσική.


Με εμφανίσεις σε clubs και bars της Θεσσαλονίκης, όσο τους το επιτρέπει το βεβαρυμένο τους πρόγραμμα, αφού είναι ακόμα μαθητές.
Κάπου εκεί, ανάμεσα στις αμέτρητες εμφανίσεις τους, δημιουργείται το νέο τους track "F*CKING JUMP". Μία μουσική παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχου είδους παραγωγές του εξωτερικού και  που πλέον  παρουσιάζεται επίσημα από τη μουσική οικογένεια των Alex & John , KEYS RECORDS.

Μία παραγωγή, που από τις πρώτες ημέρες που παρουσιάστηκε στο επίσημο YouTube κανάλι της KEYS RECORDS, έσπασε τα προβλεπόμενα όρια των προβολών. Ως μέλη πλέον της μουσικής "οικογένειας" δισκογραφικής εταιρείας KEYS RECORDS, ανυπομονούν να σας εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική που εκπροσωπούν . . . Μέσα από μεγάλα και δυνατά events + live acts . . .