Εμφανιζόμενη ανάρτηση

LIVE RADIO

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2016

ImageHandlerΤις απόκριες ετοιμάζετε να γιορτάσει και φέτος ο Δήμος Χαλκιδέων, με μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, με την έναρξη του Τριωδίου, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 13 Μαρτίου 2016.


Κάθε Σαββατοκύριακο, καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκριών θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για όλους τόσο στους εμπορικούς δρόμους όσο και στις γειτονιές της Χαλκίδας.


Το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στην παραλία της πόλης, ενώ την Κυριακή 13 Μαρτίου, η πόλη, θα γιορτάσει την αποκριά από ξηρά, θάλασσα και αέρα!  Το Θαλασσινό Καρναβάλι μέσα στον Ευβοϊκό, με άρματα, καρναβαλιστές, πλεούμενα, θα πλαισιωθεί με events από τον αέρα, ενώ η παραλία θα γεμίσει με ομάδες, οι οποίες θα παρελάσουν στους δρόμους της πόλης.


Στα πλαίσια του καρναβαλιού η δημοτική αρχή Χαλκίδας καλεί τους ενδιαφερομένους για συμμετοχή τονίζοντας: «Δική σου η επιλογή τι θα ντυθείς και πόσο θα χορέψεις. Δήλωσε συμμετοχή τώρα, με την παρέα σου ή την ομάδα σου! Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα, βάλτε την αποκριάτικη στολή σας και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί τη τελευταία Κυριακή της αποκριάς»


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, στο τηλέφωνο:  2221351171 – 2221351165 (ώρες γραφείου).


Fax: 2221061072


e-mail: dchalkis@otenet.gr